Kenya Visa

Kenya Visa bagi Monaco passport holder tinggal di Malaysia

Perlukan bantuan?Sembang dengan kami
permanent resident?
Tourist E-visa
diperlukan
Business E-visa
diperlukan


Mengisi Kenya tourist e-visa borang permohonan dalam talian

dan memberikan salinan digital dari dokumen-dokumen berikut:

a
Pasport Monaco yang bertandatangan asli dengan baki tempoh sah 6 bulan..
b
Passport Photo: 1 Include a passport style photo, with a white background, taken within the last 6 months. You may also choose to upload a photo to your order for us to print. There is a surcharge associated with this service.
c
Itinerary. Copy of round trip tickets or itinerary.
d
Hotel Reservations. Copy of confirmed hotel reservations.
e
Invitation Letter. Copy of an invitation letter from family or friends in Kenya.

Kenya tourist e-visa bayaran untuk warganegara Monaco

Kemasukan Sekali
  • Tempoh: up to 3 months
  • Pemprosesan: 2 Business days
  • Kos keseluruhan:
Tempoh menetap maksimum di Kenya: 90 days Kenya bantuan visa
Tempoh menetap maksimum di Kenya: 90 days Kenya bantuan visa
Kenya untuk warganegara Monaco diperlukan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi terdekat Kenya kedutaan.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to

Baru dilihat

Useful Resources

Maklumat pelancongan Kenya