Myanmar Visa

Myanmar Visa bagi Thailand passport holder tinggal di Malaysia

permanent resident?
Tourist E-visa
diperlukan
Business E-visa
diperlukan
Visa pelancong
sehingga 14 haritidak diperlukan


Mengisi Myanmar tourist e-visa borang permohonan dalam talian

dan memberikan salinan digital dari dokumen-dokumen berikut:

a
Scanned copy of Thailand passport. A clear scan of the information pages of your valid, signed passport.
b
Passport-type photograph: must be uploaded to your applicant profile.

Myanmar tourist e-visa bayaran untuk warganegara Thailand

Kemasukan Sekali
  • Tempoh: up to 3 months
  • Pemprosesan: 5 business days
  • Kos keseluruhan:
Myanmar untuk warganegara Thailand diperlukan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi terdekat Myanmar kedutaan.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to

Baru dilihat

Useful Resources

Maklumat pelancongan Myanmar