Brazil Visa

Brazil Visa

permanent resident?
Visa pelancong
tidak diperlukan
Visa perniagaan
tidak diperlukan
Visa Persendirian
sehingga 90 haridiperlukan


visa pelancong Brazil tidak diperlukan untuk warganegara Malaysia untu.

Brazil visa is diperlukan untuk

Bunyi yang baik! Apa lagi yang saya perlu tahu semasa perancangan perjalanan ke Brazil?

  • Pertama, periksa kesahihan semasa pasport.

  • Kedua, pastikan pasport anda mempunyai halaman Visa kosong.

  • Akhir sekali, mengesahkan jika visa transit diperlukan untuk sebarang sambungan.

    Semak dengan syarikat penerbangan anda sekiranya anda telah menyambungkan penerbangan luar negara sebagai sebahagian daripada perjalanan anda untuk Brazil. Ia mungkin berlaku bahawa negara-negara anda melalui perjalanan ke destinasi anda mungkin memerlukan visa transit yang berasingan. Sila rujuk kepada akses percuma negara tertentu.

  • Brazil untuk warganegara Malaysia diperlukan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi terdekat Brazil kedutaan.



    This information is available at website.
    No worries, we did it for your convenience.

    Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
    Go to

    Baru dilihat

    Useful Resources

    Maklumat pelancongan Brazil