Habsyah Visa

Habsyah Visa

permanent resident?
Tourist E-visa
diperlukan
Visa pelancong
diperlukan
Visa perniagaan
diperlukan


Mengisi Habsyah tourist e-visa borang permohonan dalam talian

dan memberikan salinan digital dari dokumen-dokumen berikut:

a
Scanned copy of Malaysia passport. A clear scan of the information pages of your signed passport that must be still valid for at least 6 month from the date you intend to enter Ethiopia.
b
Passport-type photograph: must be uploaded to your applicant profile.

Habsyah tourist e-visa bayaran untuk warganegara Malaysia

Kemasukan Sekali
  • Tempoh: up to 1 month
  • Pemprosesan: Next business day
  • Kos keseluruhan:
  • Tempoh: up to 3 months
  • Pemprosesan: Next business day
  • Kos keseluruhan:
Tempoh menetap maksimum di Habsyah: 90 days Habsyah bantuan visa
Tempoh menetap maksimum di Habsyah: 90 days Habsyah bantuan visa
Habsyah untuk warganegara Malaysia diperlukan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi terdekat Habsyah kedutaan.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to

Baru dilihat

Useful Resources

Maklumat pelancongan Habsyah