Helaian Fakta

Siapa Kami:

VisaHQ, yang beribu pejabat di tengah-tengah Embassy Row, Washington, DC, merintis pasport dalam talian dan perkhidmatan visa. Perintah Kami teknologi canggih mampu kita penyelesaian pengurusan perjalanan yang tiada tandingan untuk pelanggan kami, yang termasuk individu perjalanan untuk keseronokan, akaun perniagaan yang perjalanan dunia, dan rakan kongsi industri pelancongan korporat yang menggunakan alat dalam talian kami untuk menambah perkhidmatan mereka sendiri kakitangan.

Kepimpinan dan Kakitangan kami berbangga dengan pelbagai bakat - dari kemahiran dan pengalaman yang luas dalam industri pelancongan, teknologi maklumat dan pengurusan akaun untuk kesedaran bahawa kepuasan pelanggan adalah kunci kepada kejayaan berterusan kami.

Apa yang kami lakukan:

VisaHQ telah membangunkan satu sistem yang unik yang membolehkan pelancong untuk memohon dalam talian visa untuk hampir mana-mana negara yang mempunyai Konsulat di Amerika Syarikat, hanya dengan mengisi salah satu universal, 100% tanpa kertas bentuk elektronik. Kita juga boleh memperbaharui, mengganti atau menambah halaman ke pasport untuk Warga AS. Perkhidmatan visa Selari disediakan di cawangan Kanada di Ottawa, VisaHQ.ca dan di UK dari pejabat yang berpangkalan di London kami: VisaHQ.co.uk.

Antara masa dan menyimpan komponen untuk pelanggan korporat kos, sistem pengurusan akaun VisaHQ boleh digunakan untuk memulakan dan melengkapkan permohonan visa tunggal atau berbilang untuk mana-mana negara, dengan suatu bentuk elektronik yang boleh guna semula, secara drastik mengurangkan masa permohonan berbanding dengan persaingan kita.
Kelebihan Berbanding Peserta:
  • Walaupun pesaing kami menuntut untuk menyediakan keupayaan talian sama VisaHQ , banyak memerlukan permohonan kertas memakan masa berikut mendaftar.
  • Kami memberi pelanggan akses percuma kepada kandungan, termasuk pangkalan data yang paling komprehensif di dunia keperluan visa antarabangsa dan direktori dalam talian yang terbesar Kedutaan dan Konsulat . Pada mulanya mengenal pasti keperluan visa yang betul untuk pemohon adalah aspek yang paling penting untuk dokumentasi perjalanan kerap.
  • Kami menawarkan adat- direka integrasi laman web rakan-rakan industri pelancongan menggunakan alat web kami, dengan penjenamaan sampai ke kemasukan nama syarikat mereka di alamat surat-menyurat.
  • Tiada perkhidmatan lain yang bersaing dapat menjamin komisen bagi kertas dan online permohonan kedua-dua dijana daripada laman web anda.
  • Pelanggan kami mempunyai akses kepada pengurus akaun yang berdedikasi , 24/7 pengesanan dalam talian , maklumat elektronik masa sebenar dan tahap yang tiada tandingan perkhidmatan pelanggan.
  • Kami menyediakan komitmen untuk teknologi perintis meningkatkan kemudahan penggunaan dan menyampaikan manfaat kepada pengguna akhir.
VisaHQ for Travel Agencies:

The VisaHQ.net customizable integrated solutions developed to meet the visa and passport needs of the online travel agencies and for the travel websites include: API, widgets, plugins that can be adapted to the full extent to the website design and navigation in order to allow the business partners to offer visa services and requirements information to their clients and earn a comission for every application.

VisaHQ untuk Perniagaan:

Antara komponen-komponen yang menjimatkan masa dan kos untuk pelanggan korporat, sistem pengurusan akaun BusinessVisaHQ.com boleh digunakan untuk memulakan dan menyelesaikan permohonan visa tunggal atau pelbagai untuk mana-mana negara, dengan borang elektronik yang boleh digunakan semula, mengurangkan masa permohonan secara drastik berbanding pesaing kami.

×