India Visa

India Visa

permanent resident?
Tourist E-visa
diperlukan
Business E-visa
diperlukan


Mengisi India tourist e-visa borang permohonan dalam talian

dan memberikan salinan digital dari dokumen-dokumen berikut:

a
Scanned copy of Malaysia passport. A clear scan of the photo page and information pages of your valid, signed passport. The passport must also have 2 remaining blank pages upon arrival in India.
b
Passport-type photograph: must be uploaded to your applicant profile.

India tourist e-visa bayaran untuk warganegara Malaysia

Double entry (60 day stay)
  • Tempoh: up to 4 months
  • Pemprosesan: 5 hari perniagaan
  • Kos keseluruhan:
Tempoh menetap maksimum di India: 60 days India bantuan visa
Tempoh menetap maksimum di India: 60 days India bantuan visa
India untuk warganegara Malaysia diperlukan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi terdekat India kedutaan.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to

Baru dilihat

Useful Resources

Maklumat pelancongan India