Laos Visa

Laos Visa

permanent resident?
Visa pelancong
tidak diperlukan
Visa perniagaan
tidak diperlukan


Tourist visa up to 15 days is not required
Nationals of India can obtain a tourist visa on arrival, for a max. stay of 30 days

visa pelancong Laos tidak diperlukan untuk warganegara Malaysia untu.

Laos visa is diperlukan untuk

Bunyi yang baik! Apa lagi yang saya perlu tahu semasa perancangan perjalanan ke Laos?

  • Pertama, periksa kesahihan semasa pasport.

  • Kedua, pastikan pasport anda mempunyai halaman Visa kosong.

  • Akhir sekali, mengesahkan jika visa transit diperlukan untuk sebarang sambungan.

    Semak dengan syarikat penerbangan anda sekiranya anda telah menyambungkan penerbangan luar negara sebagai sebahagian daripada perjalanan anda untuk Laos. Ia mungkin berlaku bahawa negara-negara anda melalui perjalanan ke destinasi anda mungkin memerlukan visa transit yang berasingan. Sila rujuk kepada akses percuma negara tertentu.

  • Laos untuk warganegara Malaysia diperlukan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi terdekat Laos kedutaan.



    This information is available at website.
    No worries, we did it for your convenience.

    Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
    Go to

    Baru dilihat

    Useful Resources

    Maklumat pelancongan Laos