Oman Visa

Oman Visa

Perlukan bantuan? Sembang dengan kami
permanent resident?
Tourist E-visa
diperlukan


Mengisi Oman tourist e-visa borang permohonan dalam talian

dan memberikan salinan digital dari dokumen-dokumen berikut:

a
Scanned copy of Malaysia passport. A clear scan of the information pages of your valid for at least 6 months signed passport.
b
Passport-type photograph: must be uploaded to your applicant profile.
c
Itinerary. Copy of round trip tickets or itinerary.
d
Hotel Reservations. Copy of confirmed hotel reservations.

Oman tourist e-visa bayaran untuk warganegara Malaysia

Single entry (10 days)
  • Tempoh: up to 1 month
  • Pemprosesan: Next business day
  • Kos keseluruhan:
Single entry (30 days)
  • Tempoh: up to 1 month
  • Pemprosesan: Next business day
  • Kos keseluruhan:
Kemasukan Berganda
  • Tempoh: up to 1 year
  • Pemprosesan: Next business day
  • Kos keseluruhan:
Tempoh menetap maksimum di Oman: 30 days Oman bantuan visa
Tempoh menetap maksimum di Oman: 30 days Oman bantuan visa
Oman untuk warganegara Malaysia diperlukan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi terdekat Oman kedutaan.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to

Baru dilihat

Useful Resources

Maklumat pelancongan Oman