Oman Visa

Oman Visa

permanent resident?
Tourist E-visa
diperlukan


tourist e-visa Oman diperlukan untuk warganegara Malaysia.

PENTING: Malangnya, pada masa ini, VisaHQ tidak menyediakan perkhidmatan penuh untuk tourist e-visa ke Oman. Semua pemohon perlu memohon sendiri di Kedutaan terdekat Oman . Maklumat di bawah adalah untuk tujuan rujukan sahaja. Sila menangani semua soalan kepada Kedutaan Oman secara langsung.

Following documents are required for apply Oman tourist e-visa:

a
Scanned copy of Malaysia passport. A clear scan of the information pages of your valid, signed passport.
b
Passport-type photograph: must be uploaded to your applicant profile.

Embassy of Oman in the Malaysia offers visa processing of 5 business days.

Ambil kesempatan daripada kedutaan kami yang luas dan pangkalan data konsular untuk mencari salah satu yang terdekat. Setelah menghubungi kedutaan mengesahkan dokumen yang diperlukan, masa yang diperlukan untuk memproses visa dan sama ada konsulat menerima permohonan melalui pos.

Oman untuk warganegara Malaysia diperlukan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi terdekat Oman kedutaan.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to

Baru dilihat

Useful Resources

Maklumat pelancongan Oman