Arab Saudi Visa

Arab Saudi Visa

Perlukan bantuan?Sembang dengan kami
permanent resident?
Tourist E-visa
diperlukan
Visa pelancong
diperlukan
Visa perniagaan
diperlukan
Visa Pelawat
diperlukan


Mengisi Arab Saudi tourist e-visa borang permohonan dalam talian

dan memberikan salinan digital dari dokumen-dokumen berikut:

a
Scanned copy of passport. A clear scan of the information pages of your valid, signed passport.
b
Passport-type photograph: must be uploaded to your applicant profile.
Visitors can stay for up to 90 days per visit, and no longer than 180 days total in one year.

Arab Saudi tourist e-visa bayaran untuk warganegara Malaysia

Kemasukan Berganda
  • Tempoh: up to 1 year
  • Pemprosesan: Next business day
  • Kos keseluruhan:
Tempoh menetap maksimum di Arab Saudi: 90 days Arab Saudi bantuan visa
Tempoh menetap maksimum di Arab Saudi: 90 days Arab Saudi bantuan visa
Arab Saudi untuk warganegara Malaysia diperlukan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi terdekat Arab Saudi kedutaan.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to
Arab Saudi maklumat visa
Arab Saudi Visa
2
Tempoh sah visaArab Saudi.
3
Tarikh visa Arab Saudi dikeluarkan ( (format mungkin berbeza dari MM-DD-YYYY).
4
Nama pemegang visa Arab Saudi
9
{Kenyataan visa Arab Saudi.
11
Bilangan dibenarkan penyertaan ke Arab Saudi (tertakluk kepada tarikh sah visa).
14
Bilangan visa Arab Saudi.
16
Tarikh tamat visa Arab Saudi

Baru dilihat

Useful Resources

Maklumat pelancongan Arab Saudi