Sri Lanka Visa

Sri Lanka Visa

Perlukan bantuan?Sembang dengan kami
permanent resident?
Visa pelancong
diperlukan
Visa perniagaan
diperlukan
Tourist E-visa
for children under 12 yearsdiperlukan
Transit e-visa
diperlukan


Mengisi Sri Lanka visa pelancong borang permohonan dalam talian

dan memberikan salinan digital dari dokumen-dokumen berikut:

a
Pasport Malaysia yang bertandatangan asli dengan baki tempoh sah 6 bulan..

Sri Lanka visa pelancong bayaran untuk warganegara Malaysia

Kemasukan Dua Kali
  • Tempoh: up to 6 months
  • Pemprosesan: Same day
  • Kos keseluruhan:
Sri Lanka untuk warganegara Malaysia diperlukan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi terdekat Sri Lanka kedutaan.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to
Sri Lanka maklumat visa
Sri Lanka Visa
2
Tempoh sah visaSri Lanka.
3
Tarikh visa Sri Lanka dikeluarkan ( (format mungkin berbeza dari MM-DD-YYYY).
11
Bilangan dibenarkan penyertaan ke Sri Lanka (tertakluk kepada tarikh sah visa).
12
Tempoh maksimum tinggal di Sri Lanka bagi setiap penyertaan.
13
Konsulat Sri Lanka yang mengeluarkan visa.
15
Tarikh masuk ke Sri Lanka (format mungkin berbeza dari MM-DD-YYYY).
16
Tarikh tamat visa Sri Lanka
19
Bilangan jemputan visa perniagaan (untuk visa perniagaan Sri Lanka sahaja)

Baru dilihat

Useful Resources

Maklumat pelancongan Sri Lanka