Tajikistan Visa

Tajikistan Visa

permanent resident?
Tourist E-visa
diperlukan
Visa pelancong
diperlukan
Business E-visa
diperlukan
Visa perniagaan
diperlukan


Mengisi Tajikistan tourist e-visa borang permohonan dalam talian

dan memberikan salinan digital dari dokumen-dokumen berikut:

a
Scanned copy of Malaysia passport. A clear scan of the information pages of your valid, signed passport.

Tajikistan tourist e-visa bayaran untuk warganegara Malaysia

Kemasukan Sekali
  • Tempoh: up to 3 months
  • Pemprosesan: 3 hari perniagaan
  • Kos keseluruhan:
Single entry with GBAO permit
  • Tempoh: up to 3 months
  • Pemprosesan: 3 hari perniagaan
  • Kos keseluruhan:
Tempoh menetap maksimum di Tajikistan: 45 days Tajikistan bantuan visa
Tempoh menetap maksimum di Tajikistan: 45 days Tajikistan bantuan visa
Tajikistan untuk warganegara Malaysia diperlukan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi terdekat Tajikistan kedutaan.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to

Baru dilihat

Useful Resources

Maklumat pelancongan Tajikistan