Emiriah Arab Bersatu Visa

Emiriah Arab Bersatu Visa

Perlukan bantuan? Sembang dengan kami
permanent resident?
Visa pelancong
diperlukan
Visa perniagaan
diperlukan


Emiriah Arab Bersatu visa pelancong untuk rakyat Malaysia dikeluarkan pada ketibaan untuk penginapan sehingga 0 day

Kedutaan Emiriah Arab Bersatu tidak menerima permohonan untuk jenis visa dari rakyat Malaysia. Berita baik adalah bahawa visa dikeluarkan semasa ketibaan.

Bunyi yang baik! Apa lagi yang saya perlu tahu semasa perancangan perjalanan ke Emiriah Arab Bersatu?

 • Pertama, periksa kesahihan semasa pasport.

  Semua pelancong perlu pasport yang sah untuk sekurang-kurangnya 90 hari selepas tarikh berlepas anda dari negara yang tertentu Emiriah Arab Bersatu. Walau bagaimanapun, kami mencadangkan perjalanan dengan tempoh sah 6 bulan ke atas pasport anda pada setiap masa.

 • Kedua, pastikan pasport anda mempunyai halaman Visa kosong.

  Kebanyakan destinasi, termasuk Emiriah Arab Bersatu, memerlukan anda mempunyai laman un-digunakan mencukupi dalam pasport anda, membolehkan apa-apa setem perlu semasa ketibaan dan berlepas. Kami mengesyorkan bahawa anda mempunyai sekurang-kurangnya dua muka surat percuma dalam seksyen Visa pasport hadapan mana-mana perjalanan antarabangsa.

 • Akhir sekali, mengesahkan jika visa transit diperlukan untuk sebarang sambungan.

  Semak dengan syarikat penerbangan anda sekiranya anda telah menyambungkan penerbangan luar negara sebagai sebahagian daripada perjalanan anda untuk Emiriah Arab Bersatu. Ia mungkin berlaku bahawa negara-negara anda melalui perjalanan ke destinasi anda mungkin memerlukan visa transit yang berasingan. Sila rujuk kepada akses percuma negara tertentu.

 • Emiriah Arab Bersatu untuk warganegara Malaysia diperlukan. Untuk maklumat lanjut sila hubungi terdekat Emiriah Arab Bersatu kedutaan.

  This information is available at website.
  No worries, we did it for your convenience.

  Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
  Go to